U bent hier: Home Onze diensten Personeelsadministratie
Personeelsadministratie PDF Afdrukken E-mailadres

 

Goede medewerkers zijn onmisbaar voor het succes van uw bedrijf. Maar het hebben van personeel kost veel. Het vraagt een investering in geld, maar ook in tijd en energie. U stuurt medewerkers aan, zorgt voor hun opleiding, verzekeringen, de salarisuitbetaling en nog veel meer.

Ongetwijfeld heeft u het zo geregeld dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met de rompslomp rondom de salaris- en personeelsadministratie. Toch is het van cruciaal belang dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Dat is voor iedereen, uw medewerkers en uzelf, wel zo prettig.

De makkelijkste oplossing? Alles uitbesteden bij een specialist die de administratieve afwikkeling tot in de puntjes verzorgt. Maar ook elke wet- en regelwijziging nauwlettend in de gaten houdt en ervoor zorgt dat u er geen omkijken naar heeft. Die alle consequenties voor uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers meteen verwerkt in uw administratie. AMS Accountants zorgt ervoor.

Of het nu om salarisberekeningen, premieafdrachten of contacten met arbodiensten en verzekeraars gaat, wij nemen u de salaris- en personeelsadministratie uit handen. En daarmee de kopzorgen die juist deze ‘papieren’ belasting voor uw bedrijf met zich meebrengt.

Bij het verzorgen van de salarisadministratie door AMS Accountants kunt u onder andere denken aan de volgende werkzaamheden:

  • bruto-netto, netto-bruto loonberekeningen Salarisadministratie
  • verzorgen van de aangifte loonheffingen
  • aanleveren van (digitale) betaalopdrachten
  • verstrekken van jaaropgave aan werknemers, Belastingdienst en uitvoeringsinstanties
  • opstellen, beoordelen en advisering m.b.t. arbeidsovereenkomsten
  • aan- en afmeldingen van werknemers bij diverse instanties
  • administratie inzake bedrijfstakeigenregelingen
  • bijhouden van CAO-wijzigingen


Alle werkzaamheden m.b.t. personeelsadministratie worden door AMS Accountants uitbesteed aan accountantskantoor Bouwer & Officier te Hazerswoude. De reeds jarenlange, positieve, ervaring met de salarisafdeling van dit kantoor heeft bewezen een kundig en betrouwbare partner te zijn waar wij met een gerust gevoel uw personeelsadministratie aan toevertrouwen.  

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over dit onderwerp of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

 

Belastingaangifte

Voor particulieren en natuurlijk ondernemers verzorgt AMS Accountants de volledige belastingaangifte. Doe er uw voordeel mee!

Lees verder >

Administratie

AMS Accountants sluit naadloos aan op uw bedrijfsplannen en kan een duidelijke administratie voor u bewerkstelligen.

Lees verder >

Design by Dennis Smit