U bent hier: Home Onze diensten Startersbegeleiding
Startersbegeleiding PDF Afdrukken E-mailadres

 

Alles begint met een goed ondernemingsplan. In een ondernemingsplan legt u de strategie en de planning op (middel)lange termijn vast. Gebaseerd op haalbare prognoses en met open oog voor valkuilen die dienen te worden omzeild.
Op dit complexe terrein kunt u bouwen op onze rijke ervaring. We zijn vertrouwd met alle administratieve en ambtelijke hindernissen waarvoor starters worden geplaatst. Maar we kennen ook de juiste weg naar succesvol ondernemerschap. Daarbij halen we voor u het onderste uit de kan aan belastingtechnische en bedrijfseconomische voordelen.
Het maken van een ondernemingsplan is ingewikkeld. AMS Accountants kan u begeleiden bij het opstellen van een ondernemingsplan. Als u wilt, kunnen wij zelfs het plan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van uw inbreng. U neemt tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk. Wij begeleiden u bij het verkrijgen van de beste financiering.
Bij onze advisering staat altijd ons doel op de eerste plaats: Ondernemers beter laten presteren!

 

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over dit onderwerp of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belastingaangifte

Voor particulieren en natuurlijk ondernemers verzorgt AMS Accountants de volledige belastingaangifte. Doe er uw voordeel mee!

Lees verder >

Administratie

AMS Accountants sluit naadloos aan op uw bedrijfsplannen en kan een duidelijke administratie voor u bewerkstelligen.

Lees verder >

Design by Dennis Smit