U bent hier: Home Onze diensten
Welkom bij AMS Accountants PDF Afdrukken E-mailadres

 

Uw administratie, jaarrekening of belastingaangifte

Of het nu gaat om uw gehele administratie, de jaarrekening of om een belastingaangifte, elke handeling is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. AMS Accountants is uw betaalbare oplossing op dit gebied en is u graag van dienst. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij de aangewezen partner om deze obstakels uit handen te nemen. En dit -zoals gezegd- tegen zeer concurrerende tarieven. Omdat wij geloven dat een accountant niet duur hoeft te zijn, als door deskundigheid, ervaring en de juiste tools de benodigde tijd beperkt kan blijven.

Dienstenpakket

Zoals elk accountantskantoor bieden wij een uitgebreid pakket van diensten aan. Wij werken met een vast uurtarief en een vaste prijsafspraak behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor komt u als klant niet voor verrassingen te staan. Op de pagina Onze diensten hebben wij kort uiteen gezet welke diensten AMS Accountants u kan bieden.

 

Ons doel: Ondernemers beter laten presteren !

 

Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te mogen begroeten bij ons kantoor. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak met ons dan kunt u altijd contact opnemen. Eerst een prijsopgave ontvangen voor onze diensten kan ook, zo weet u dat wat wij beloven ook waar is. Eén ding is zeker; AMS Accountants is u graag van dienst!

 

Belastingaangifte

Voor particulieren en natuurlijk ondernemers verzorgt AMS Accountants de volledige belastingaangifte. Doe er uw voordeel mee!

Lees verder >

Administratie

AMS Accountants sluit naadloos aan op uw bedrijfsplannen en kan een duidelijke administratie voor u bewerkstelligen.

Lees verder >

Design by Dennis Smit