Accountancy

Als accountantskantoor kunt u bij ons terecht voor alle gangbare Accountantswerkzaamheden, te weten:

  • Het verwerken van uw financiële administratie
  • Het opstellen van de jaarcijfers
  • Het verzorgen van de aangiften inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting
  • Het (laten) verzorgen van uw loonadministratie

Dit zijn vooral de basiswerkzaamheden van een accountantskantoor. Het verschil tussen onze werkwijze en die van andere accountantskantoren is gelegen in de uitvoering van de werkzaamheden. Waar in de meeste gevallen deze werkzaamheden uitgevoerd worden door meerdere personen (assistent, relatiebeheerder, fiscalist en accountant) worden deze bij AMS Accountants door de relatiebeheerders en accountant zelf verricht. Hierdoor komen zij dichter bij uw onderneming te staan. Immers door zelf het gehele proces uit te voeren zitten alle ins en outs van uw onderneming bij één en dezelfde persoon. Deze is dan ook als geen ander in staat uw onderneming bij te staan bij alles waar het bij u echt om draait: het Managen van uw onderneming !

 

Management

Doordat AMS Accountants zo betrokken is bij uw onderneming kunnen wij zowel de onderneming als de ondernemer uitstekend van dienst zijn bij alle aspecten die het Managen van uw onderneming met zich mee brengt, van start tot verkoop/beëindiging van uw onderneming en alles wat zich daar tussenin voordoet. Hierbij moet u o.a. denken aan:

  • Het opstellen van (periodieke) rapportages/begrotingen en prognoses
  • Financiële planning (hoe ziet uw horizon eruit)
  • Advisering op diverse bedrijfseconomische en fiscale gebieden waaronder:
    • Startersbegeleiding
    • Bedrijfsoverdracht
    • Bedrijfsbeëindiging (al dan niet vrijwillig)
    • Herstructurering van uw bedrijf
    • Fiscale optimalisatie van uw persoonlijke situatie
    • Schuldhulpverlening
    • Financieringsvraagstukken

Dit alles met ons doel: ondernemers beter laten presteren!

Service

Al onze diensten vallen onder de noemer “zakelijke dienstverlening“, wat al impliceert dat wij u graag van dienst willen zijn. Laten wij dat dan ook maar meteen goed doen.

Bij AMS Accountants staat dienstverlening synoniem voor het verlenen van Service, voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerking, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. En dan niet op basis van uurtje factuurtje, nee gewoon door te doen wat de ondernemer van ons verwacht, namelijk aandacht hebben voor zijn onderneming!

De kracht van AMS Accountants is dat er veel ervaring en expertise is verkregen vanuit opleiding, bedrijfsleven en ervaring binnen de financiële dienstverlening, zodat wij onze diensten op een hoog niveau tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden!

De aanpak van AMS Accountants

Onze opzet, uw doel

Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Benieuwd naar onze aanpak? Maak nu een vrijblijvende afspraak

[happyforms id=”549″ /]

Nieuws
berichten

Inkomstenbelasting

Vaststelling rendementspercentage box 3 banktegoeden en schulden voor 2023

Op een moment, waarop een groot deel van de belastingplichtigen de aangifte IB voor het jaar 2023 heeft ingediend, heeft de staatssecretaris de forfaitaire rendementspercentages in box 3 voor banktegoeden en schulden vastgesteld. Dat gebeurt met terugwerkende kracht tot en met 1 januari 2023. Het in

Loonbelasting

Geen ingekomen werknemer

De 30%-regeling is op verzoek van toepassing op een ingekomen werknemer met een specifieke deskundigheid, die op de Nederlandse arbeidsmarkt schaars is. De regeling is alleen van toepassing als de werknemer uit een ander land is aangeworven en die voor aanvang van de tewerkstelling in Nederland in

Omzetbelasting

Verkoop woningbouwkavels belast met btw?

Een tuinbouwer zag zich door een wijziging van het bestemmingsplan gedwongen om zijn activiteiten te beëindigen. Met de gemeente heeft hij een overeenkomst gesloten waarbij hij zich verplichtte zijn bedrijfsgebouwen te saneren. De tuinbouwer ontving naast een financiële compensatie van de gemeente