Werken bij AMS?

AMS Accountants is een klein, toegankelijk en mensgericht kantoor wat streeft naar kwaliteit. Werken bij AMS Accountant betekent het beste uit jezelf halen, maar wel onder een normale werkdruk en in een plezierige omgeving. Door onze kleinschaligheid ben je nauw betrokken bij al onze relaties en ons kantoor.

Iets voor jou? Kom dan langs voor een kennismaking of stuur een open sollicitatie.

Stages

Ben je bezig met je MBO boekhoudkunde of studeer je accountancy aan de HBO en op zoek naar een stageplaats? Informeer naar de mogelijkheden binnen ons kantoor en stuur je mail naar c.kuik@ams-accountants.nl

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures openstaan. Mocht je toch graag je carrière bij ons kantoor voort willen zetten en ben je benieuwd naar eventuele mogelijkheden? 

Stuur dan je open-sollicitatie naar c.kuik@ams-accountants.nl

Vacture Assistent Accountant / Relatiebeheerder (24 - 32 uur)

Kun je omgaan met veel afwisselende werkzaamheden, de vrijheid om je werktijden zelf in te vullen, zelfstandig onze relaties te bedienen en nauw betrokken te zijn bij de dagelijkse organisatie van ons kantoor? Dan is deze nieuwe baan misschien wel wat voor jou! Als Assistent Accountant ben jij medeverantwoordelijk voor de aan jou toebedeelde groep klanten. Je bent aanspreekpunt en verricht alle voorkomende werkzaamheden voor je klant, van de verwerking van de administratie tot het uitwerken en bespreken van de jaarcijfers en aangiften. Ook denk je oplossingsgericht mee met de klant en signaleer je adviesmogelijkheden die je samen met de accountant verder uitwerkt.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

AMS Accountants is een klein, toegankelijk en mensgericht kantoor welke regionaal actief is in het MKB. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de bakkerijbranche en komen hierdoor in heel Oost en Noord Nederland. AMS Accountants is een groeiend, ambitieus kantoor waar kwaliteit voorop staat en de mens centraal. Ons doel is om ondernemers echt verder te helpen en beter te laten presteren, zowel zakelijk als privé.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING EN SPREEKT DIT JE AAN?

Stuur dan je sollicitatie voor 20 oktober a.s. met CV, bij voorkeur per e-mail, aan de heer C. Kuik (c.kuik@ams-accountants.nl) of loop gewoon binnen!

Heb je nog vragen? Bel gerust 0523-610557.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE:

 • je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • je beschikt over een afgeronde opleiding HBO (Accountancy of Bedrijfseconomie)
 • je bent flexibel, analytisch, pragmatisch en inventief
 • je kiest bewust voor een kantoor dat dicht bij zijn klanten staat
 • je vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen
 • je vindt cijfers belangrijk maar hebt meer oog voor het verhaal erachter
 • je hebt oog voor fiscale consequenties je hebt affiniteit met automatisering en bent niet bang om mee te gaan met ontwikkelingen
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet die te gebruiken

WAT MAG JIJ VERWACHTEN?

 • je gaat werken in een laagdrempelige omgeving
 • flexibele werktijden
 • vakkundige begeleiding van je collega’s die je helpen bij je verdere ontwikkeling
 • Grote mate van betrokkenheid bij ons kantoor waar jouw inbreng wordt gewaardeerd
 • volop opleidingsmogelijkheden uiteraard een prima salaris, plus aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden