AMS Accountants en bakkerijen

een goede match!

Al ruim 25 jaar komen wij bij de bakkers over de vloer. Door onze intensieve werkzaamheden binnen deze branche op zowel financieel als organisatorisch gebied, hebben wij veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. AMS Accountants bedient dan ook bakkers, van groot tot klein, door heel noord Nederland. Onze werkgebied strekt zich vanaf de grote rivieren tot aan de waddenzee!

Bakker

Onze toegevoegde waarde

Dagelijks denken wij met de bakkers mee over vraagstukken als:

  • is een winkel/filiaal nog rendabel?
  • Wat te doen als een derde kanaal weg valt?
  • Op welke manier kun je een stijgende/dalende omzet goed managen?
  • Krijg ik die financiering voor de nieuwe oven wel rond?
  • Hoe zit het met bedrijfsopvolging en kan ik wel eerder stoppen met werken?

Doordat wij bij veel bakkers over de vloer komen spreken wij hun taal, begrijpen wij hun bedrijfscultuur als geen ander en kunnen wij onze ervaringen opgedaan bij andere bakkers uitwisselen en toepassen. 

Omdat wij op de hoogte zijn van de voor de bakkerijbranche geldende kengetallen,  kunnen wij samen met u werken aan het verbeteren van uw rendement!

Dit tezamen met onze manier van werken en hoogwaardige dienstverlening maakt  ons tot de adviseur voor de bakkerijbranche, de perfecte match!

Omdat wij begrijpen dat u niet altijd even gemakkelijk weg kunt uit de bakkerij komen wij graag naar u toe!

Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Benieuwd naar onze aanpak?

Maak nu een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0523-610557 of neem contact op via het onderstaande contactformulier

[happyforms id=”549″ /]