ZZP

De ZZP-er is de grootst groeiende bedrijfsgroep van Nederland. Veel mensen starten hun bedrijf vanuit een uitkering, anderen doen dit vanuit hun passie. Maar waar moet je nu precies beginnen en waar moet je allemaal aan denken? AMS Accountants staat beginnende ZZP-ers bij met raad en daad.

Omdat een ZZP-er niet op hoge kosten zit te wachten, maar het juist voor hem of haar wel heel belangrijk is om de zaken op  financieel en fiscaal gebied goed voor elkaar te hebben, werken wij voor deze doelgroep met aangepaste producten.

Op basis van onze kennis van het MKB en de huidige economische en lokale ontwikkelingen geven wij ZZP-ers altijd een eerlijk advies. Ook als dit niet leuk is…

Met AMS Accountants weet je waar je staat!

ZZP

AMS helpt u verder

Onze dienstverlening stopt niet na het verzorgen van de administratie, het opstellen van jaarcijfers en het verzorgen van de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Nee, wij denken mee en geven advies over zaken waar een ZZP-er zelf nog niet bij stil heeft gestaan!

Uiteraard staan wij de ZZP-er bij met hun administratie, afgestemd op uw wensen. Van volledig ontzorgen tot meekijken in een volledig geautomatiseerde omgeving middels scan- en herken oplossingen, alles is mogelijk.

Verrassingen?

Bij AMS Accountants werken wij met vaste, concurrerende, prijsafspraken voor vaste werkzaamheden. Geen verrassing achteraf, wel zo prettig.

Uiteraard stellen wij uw bezoek en telefonische vragen op prijs. Niet om meteen een factuur te versturen, maar om u beter te leren kennen zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

Benieuwd naar onze aanpak? Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Benieuwd naar onze aanpak?

Maak nu een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0523-610557 of neem contact op via het onderstaande contactformulier

[happyforms id=”549″ /]